5meivenster
 
venster
 

Wil je ook je raam laten spreken op 5 mei 2020?

Op dit raam zien we onder andere een prachtige collage met: "leef je leven met een hart voor dieren!"...

Je raam (en misschien ook nog een stukje van je kamer ?) als etalage om te laten zien wat jij mooi en bijzonder vindt!! Is er een film die jouw leven heeft veranderd? Een boek dat je heeft geholpen om moeilijkheden te overwinnen? Is er een tekening die jij zelf hebt gemaakt, of als je kinderen hebt misschien een van je kinderen, waar je steeds blij van wordt? Is er iets dat je wilt delen om andere mensen te helpen, dat je graag wilt laten zien daarom? Of heb je een bijzondere verzameling foto's, postzegels, autootjes ?
Allemaal dingen die zijn gemaakt door mensen zoals jij en ik, kunstenaars en ontwerpers.
Als je het niet zelf hebt gemaakt, misschien zijn het wel mensen uit jouw familie, je vader of je moeder, of je broer of zus of andere familieleden, of misschien zijn het vrienden van je. Of misschien ken je ze niet, wonen ze niet eens in Nederland of zijn ze al lang dood…
Als je wilt kun je op deze dag laten zien wat voor bijzondere dingen mensen kunnen maken. En dat je daar blij om bent. Kun je laten zien hoe het is om een cultuur te hebben met kunst en vrijheid en met solidariteit. Hoe wij allermaal willen dat alle mensen kunnen groeien en hun talenten kunnen ontplooien, om een steeds bijzonderdererdererere wereld te maken !!! Voor iedereen !! Hier in Nederland en in de hele wereld.

5 mei venster


Als je hier op klikt kun je het raampostertje downloaden en printen.
Of je kunt natuurlijk je eigen postertje ontwerpen. En dat eventueel ook aan ons sturen zodat ook anderen jouw ontwerp kunnen gebruiken als ze dat leuk vinden?
   Enkele 5meiVensters die we die al zagen in het eerste jaar, op 5 mei 2013:

5mei venster

5meicultuur

5meivenster

5 mei cultuur

5 mei cultuur

 

5 mei venster

5 mei cultuur

5 mei cultuur
5 mei cultuur

5 mei cultuur