contact
 

 Postadres:
5 Mei Cultuur
Bosstraat 13
6015 AK  Neeritter

 

Je kunt contact met ons opnemen voor vragen en om gegevens door te geven via bovenstaand
e-mail adres.

Je kunt hieronder ook een code aanvragen.

Met die code kun je makkelijk en overzichtelijk gegevens en informatie voor 'wie wat waar' , 'podia' en 'acts' sturen met de bijbehorende afbeeldingen.
Die code kun je ook gebruiken om veranderingen door te geven.

Klik hier voor een code.

 

 

 

 

 

 5 Mei Podium, en 5 Mei Cultuur zijn een initiatief van 2 kunstenaars: Moniek Bongers, vormmaker, en Ton de Jong, liedjesschrijver van onder andere De Wisch. De activiteiten worden gesteund en gedragen door muzikanten, kunstenaars, artiesten, organisatoren, particulieren en andere enthousiastelingen. En zijn er om iedereen een plezier te doen.

We werken vanuit verschillende kantoren (nou ja, kantoortjes) in Nederland.
En als jij ook mee wilt helpen, laat het ons weten!

 

 

 

 

 

 

 

 This website is about artists in The Netherlands performing and celebrating freedom, every year on the 5th of May. (And about creating venues for ALL of them !) But it reaches beyond that. So if you are participating in a cultural event about freedom, anywhere in the world, on any given day, please let us know. We will add your information to an (soon to be) international section of our website. Here's the address:

 

 

de stappen van ons plan... 

1: meehelpen om van 5 mei een feest van cultuur en kunst te maken met optreedmogelijkheden voor ALLE muzikanten, dichters, schrijvers en andere kunstenaars.

2: door te vragen om podia en optredens te delen zijn er al meteen concreet veel meer mogelijkheden geschapen. In welke mate dat delen dan ook echt zal gebeuren is natuurlijk een kwestie van vrijheid blijheid. Daarnaast hopen wij dat de vraag om nieuwe podia en expositieruimtes aan te bieden op 5 mei, om het gewoon te doen, bv in je eigen huis, tuin, café, ook veel zal opleveren. In ieder geval, de eerste resultaten zijn nu al binnen.

4: twitter accounts, een website, computers, medewerkers, en zo voort. En op onze website naast nieuws en relevante artikelen ook pagina's waar we bijzondere aandacht geven aan optredens en activiteiten voor 5 mei die we extra speciaal vinden. Die speciale afdeling wordt natuurlijk steeds 'bijzondererderder' in de loop van het jaar.

5: op de site een zo compleet mogelijke lijst met alle optredens en culturele activiteiten
op 5 mei. Deze stap is nu onder herberaad.

6: een nieuwe database met inlog systemen om vraag en aanbod voor 5 mei samen te voegen, zodat we dat straks niet meer handmatig hoeven te doen. En waar mensen foto's en filmpjes van wat ze willen gaan doen zelf kunnen uploaden. Onder herberaad.

     

alle rechten van de content van deze website zijn van de wettelijke rechthebbers en beschermd door copyright